Bear rally, eller noget mere permanent?

03-11-2022 17:00

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere dig til en times opdatering på de finansielle markeder. Udfyld navn og e-mail, så er du klar til at lytte.

Håbet om en kursændring blandt de toneangivende centralbanker har løftet aktier. Men er det et midlertidigt opsving, et såkaldt ”bear rally”, eller starten på noget mere permanent? Vi varmer også op til midtvejsvalg i USA og tager status på regnskabssæsonen. Vores investeringsstrateg Simon Kristiansen tager temperaturen på markedet, og fortæller, hvordan man bør investere i øjeblikket for at komme bedst gennem vinteren.

Efter Simon, skal vi høre om udvalgte aktier fra Michael Borre og Victor Grut.

Simons indlæg varer ca. 30 min., efterfulgt af Michael og Victors indlæg på ca. 15 min. Vi runder af med en spørgerunde af ca. 15 minutters varighed.

Har du et spørgsmål, som du ikke når at få svar på, eller som f.eks. drejer sig om specifikke aktieinvesteringer, opfordrer vi dig til at kontakte din Private Banker eller investeringsrådgiver.

Venlig hilsen

Nordea Private Banking

 


Mød talerne

Michael Borre, CFA

Chefanalytiker

Michael Borre er chefanalytiker i Nordea, og har ansvaret for Nordeas danske og globale modelporteføljer med enkeltaktier. Aktieudvælgelsen foretages gennem en kombination af fundamental og kvantitativ analyse, samt identifikation af kommende begivenheder, som kan forventes, at påvirke selskabernes prissætning på børsen. Michael Borre er uddannet cand.merc. i Finansiering og Regnskabsvæsen og er endvidere Chartered Financial Analyst (CFA). Han har over 20 års erfaring med aktieudvælgelse og porteføljestyring.

Nicolaj Jensen

Afdelingsdirektør

Nicolaj startede i Nordea i 1993, og har siden haft forskellige rådgiverjobs. Nicolaj har endvidere arbejdet med ledelse i Private Banking de sidste 10 år. I dag er Nicolaj Afdelingsdirektør hos Nordea Private Banking, Region Sjælland.

Victor Grut, CFA

Senioranalytiker

Victor Grut er senioranalytiker i Nordea, og assisterer med sammensætningen af Nordeas danske og globale modelporteføljer med enkeltaktier. Aktieudvælgelsen foretages gennem en kombination af fundamental og kvantitativ analyse, samt identifikation af kommende begivenheder, som kan forventes, at påvirke selskabernes prissætning på børsen. Victor Grut er uddannet cand.merc. i Finansiering og Regnskab og er endvidere Chartered Financial Analyst (CFA). Han har erfaring som analytiker inden for kunstig intelligens.

Simon Kristiansen

Expert Strategist

Jeg har en baggrund som økonom og har i min professionelle karriere begået mig som investeringsstrateg i både ind og udland. Sammen med Nordeas team af strateger former jeg bankens syn på de finansielle markeder og den kortsigtede investeringsstrategi. Jeg analyserer og tolker på bevægelser inden for økonomien, politik, indtjeningen og pengepolitikken. Alt sammen for at identificere muligheder i finansmarkedet som kan give et merafkast til Nordeas kunder.