Emerging Markets og Japan - hvad bør du som investor være opmærksom på?

06-02-2024 17:00

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til Private Banking webinar, hvor vi starter ud med en markedsopdatering og dernæst et særligt fokus på aktiemarkeder udenfor USA og Europa - nemlig Emerging Markets og Japan.Udfyld navn og e-mail, så har du adgang med det samme.

Aktiemarkedet startede forsigtigt ud i 2024, da investorerne revurderede de forholdsvis optimistiske forventninger til rentenedsættelser i 2024. Sidenhen er aktier kommet godt igen i takt med, at der er kommet stærke nøgletal og regnskaber fra USA. I Nordea er vi fortsat positive på aktier og forventer, at kombinationen af lavere inflation, lavere renter og pæn økonomisk vækst vil drive aktiekurserne højere.

I studiet får leder af Strategisk rådgivning, Stefan Nybo Poulsen, besøg af vores chefstrateg i Nordea, Josephine Cetti. Her kommer Josephine blandt andet ind på hvad der driver aktiekurserne i Emerging Markets og Japan, samt hvilke overvejelser man gøre sig, hvis man investerer i disse regioner. I webinaret vil Josephine også fortælle om hvorfor indiske aktier er begyndt at få større opmærksomhed, og hvorfor investorerne har solgt stort ud af Kina det seneste års tid, alt imens japanske aktier når nye højder.

Du kan med fordel stille dine spørgsmål til Josephine, når du tilmelder dig webinaret. Har du et spørgsmål, som du ikke får svar på, eller som du ønsker at drøfte yderligere, så tag endelig fat i din rådgiver.


Venlig hilsen
Nordea Private Banking


Mød talerne

Josephine Cetti

Chefstrateg

Jeg er Nordeas chefstrateg og en del af House View teamet, som er et Nordisk team med fokus på taktisk aktiv allokering (TAA). Teamet er blandt andet ansvarlig for investeringsstrategien i Nordeas danske puljeordninger. Jeg er uddannet cand.polit og har bred erfaring indenfor de finansielle markeder med en baggrund indenfor porteføljeforvaltning hos en større dansk pensionsfond og senest fra en kapitalforvalter.

Stefan Nybo Poulsen

Leder af Strategisk rådgivning

Jeg er en del af ledergruppen i Formueforvaltning Øst, hvor jeg til daglig er leder for teamet Strategisk Rådgivning. Jeg er oplært i banken, hvor jeg startede i 2010, og jeg har siden hen læst HD Finansiering og på Forsikringsakademiet. Jeg glæder mig til at tage jer med igennem dette webinar.