Er glasset halvt fyldt eller halvt tomt?

07-02-2023 17:00

Her kan du i løbet af en lille time blive klogere på situationen på de finansielle markeder og markedsrenterne. Se med på webinaret ved at udfylde dit navn og e-mail.

På webinaret tager investeringsstrateg, Jesper Rindbøl, og chefanalytiker, Jan Størup Nielsen, januars nyhedsstrøm under kær behandling. De diskuterer om genåbningen af Kina, situationen i Europa, gældsloftet i USA, og centralbankernes hårde kurs, taler for at glasset er halvt fyldt eller halvt tomt, og hvordan investorer bør investere i dette usikre miljø.

Vi har modtaget mange gode spørgsmål inden webinaret, og har i den forbindelse tilrettelagt indlægget, så vi svarer på nogle af spørgsmålene undervejs. 

Har du et spørgsmål, som du ikke får svar på, eller som f.eks. drejer sig om specifikke aktieinvesteringer, opfordrer vi dig til at kontakte din investeringsrådgiver.

Venlig hilsen

Nordea Private Banking


Mød talerne

Simon Kristiansen

Head of Responsible Investments

Jeg har en baggrund som økonom og har i min professionelle karriere begået mig som investeringsstrateg i både ind og udland. Sammen med Nordeas team af strateger former jeg bankens syn på de finansielle markeder og den kortsigtede investeringsstrategi. Jeg analyserer og tolker på bevægelser inden for økonomien, politik, indtjeningen og pengepolitikken. Alt sammen for at identificere muligheder i finansmarkedet som kan give et merafkast til Nordeas kunder.

Jan Størup Nielsen

Chefanalytiker

Jeg har arbejdet i Nordea Research i mere end 10 år, hvor jeg har beskæftiget mig med både dansk og international økonomi. I Research har vi bl.a. ansvaret for at fastlægge Nordeas officielle prognoser på både realøkonomien samt rente- og valutamarkederne. De seneste år er jeg blevet mere fokuseret på udviklingen i danske renter.

Bjørn Dahlberg

Afdelingsleder

Jeg har været i Nordea siden 1998, hvor jeg startede som elev og efterfølgende havde fornøjelsen af forskellige rådgivningsjobs. I 2005 blev jeg leder i Private Banking i Roskilde, og i dag er jeg nu leder i Private Banking Lyngby.