Fortsat medvind til aktier, men vil value- eller vækstaktier være fremtidens vindere?

05-09-2023 17:00

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til Private Banking webinar, hvor vi vender den igangværende medvind på aktiemarkedet og drøfter hvorvidt fremtidens vindere ligger blandt value- eller vækstaktier. Udfyld navn og email, så har du adgang med det samme.

Stigende obligationsrenter, nervøse aktiemarkeder og bekymringer om Kina. Hvad driver markederne for tiden, og hvad skal man forvente fremadrettet? Udviklingen i den globale økonomi bliver central at følge, og vi kommer heller ikke uden om, at centralbankerne fortsat vil tage meget fokus. Derudover drøfter vi, hvorvidt det er en god idé at investere i valueaktier, eller man bør hoppe med på aktieopturen i vækstaktier, hvor især de amerikanske teknologiaktier har oplevet kraftige kursstigninger i år.

Debatten i dette webinar styres af vores vært og leder af Strategisk rådgivning, Stefan Nybo Poulsen, og i studiet kan du møde Nordeas chefstrateg, Josephine Cetti, og chef for Portfolio Solutions, Jesper Rindbøl.

Du kan med fordel stille dine spørgsmål til Josephine og Jesper, når du tilmelder dig webinaret. Har du et spørgsmål, som du ikke får svar på, eller som du ønsker at drøfte yderligere, så tag endelig fat i din rådgiver.


Venlig hilsen
Nordea Private Banking


Mød talerne

Josephine Cetti

Chefstrateg

Jeg er Nordeas chefstrateg og en del af House View teamet, som er et Nordisk team med fokus på taktisk aktiv allokering (TAA). Teamet er blandt andet ansvarlig for investeringsstrategien i Nordeas danske puljeordninger. Jeg er uddannet cand.polit og har bred erfaring indenfor de finansielle markeder med en baggrund indenfor porteføljeforvaltning hos en større dansk pensionsfond og senest fra en kapitalforvalter.

Jesper Rindbøl

Leder af Portfolio Solutions

Jeg er chef for Portfolio Solutions teamet, som er en del af Investments. Teamet er investeringsansvarlig for Nordeas puljeordninger og modelporteføljer. Jeg har efter 14 år i USA opnået bred erfaring indenfor hele investeringsværdikæden, inklusiv investeringsrådgivning, fondsanalyse, markedsanalyse, uddannelse af rådgivere og porteføljeforvaltning.

Stefan Nybo Poulsen

Leder af Strategisk rådgivning

Jeg er en del af ledergruppen i Formueforvaltning Øst, hvor jeg til daglig er leder for teamet Strategisk Rådgivning. Jeg er oplært i banken, hvor jeg startede i 2010, og jeg har sidenhen læst HD Finansiering og på Forsikringsakademiet. Jeg glæder mig til at tage jer med igennem dette webinar.