Højt at flyve for renten, men også dybt at falde?

04-07-2023 17:00

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til Private Banking webinar, hvor vi vender situationen på de finansielle markeder samt taler om renteniveauets påvirkning på inflation, aktie- og boligmarkedet. Udfyld navn og e-mail, så har du adgang med det samme.

Centralbanker, russisk kupforsøg og rygvind til amerikanske teknologiaktier. Er det solstik eller sund fornuft der leder markedet i øjeblikket? Vi ser nærmere på de emner, der har trukket overskrifter i juni og som potentielt vil tegne sommeren. Centralbankerne og renterne bliver en central del for investerings- og boligmarkedet, lige som snakken om kunstig intelligens, der har haft stor påvirkning på det amerikanske aktiemarked. 

Debatten i dette webinar styres af vores vært og afdelingsdirektør fra Private Banking Lyngby, Bjørn Dahlberg, og i studiet kan du møde Nordeas seniorstrateg, Simon Kristiansen, og chefanalytiker, Jan Størup Nielsen.

Du kan med fordel stille dine spørgsmål til Simon og Jan, når du tilmelder dig webinaret. Har du et spørgsmål, som du ikke får svar på, eller som du ønsker at drøfte yderligere, så tag endelig fat i din rådgiver.


Venlig hilsen
Nordea Private Banking


Mød talerne

Bjørn Dahlberg

Afdelingsleder

Jeg har været i Nordea siden 1998, hvor jeg startede som elev og efterfølgende havde fornøjelsen af forskellige rådgivningsjobs. I 2005 blev jeg leder i Private Banking i Roskilde, og i dag er jeg nu leder i Private Banking Lyngby.

Simon Kristiansen

Senior investeringsstrateg

Jeg har en baggrund som økonom og har i min professionelle karriere begået mig som investeringsstrateg i både ind og udland. Sammen med Nordeas team af strateger former jeg bankens syn på de finansielle markeder og den kortsigtede investeringsstrategi. Jeg analyserer og tolker på bevægelser inden for økonomien, politik, indtjeningen og pengepolitikken. Alt sammen for at identificere muligheder i finansmarkedet som kan give et merafkast til Nordeas kunder.

Jan Størup Nielsen

Chefanalytiker

Jeg har arbejdet i Nordea Research i mere end 10 år, hvor jeg har beskæftiget mig med både dansk og international økonomi. I Research har vi bl.a. ansvaret for at fastlægge Nordeas officielle prognoser på både realøkonomien samt rente- og valutamarkederne. De seneste år er jeg blevet mere fokuseret på udviklingen i danske renter.