Hvad kan du som investor forvente af obligationsmarkedet i 2024?

09-01-2024 17:00

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til Private Banking webinar, hvor vi starter året ud med en markedsopdatering og et fokus på vores forventninger til obligationsmarkedet i 2024 . Udfyld navn og e-mail, så har du adgang med det samme.

2023 sluttede af med flotte afkast på både aktier og obligationer, drevet af en forstærket tro på snarlige rentenedsættelser fra centralbankerne. Men hvad er udsigterne herfra og kan kursstigningerne fortsætte i 2024? Obligationer som aktivklasse har fået en renæssance efter at have levet i skyggen det sidste årti på grund af de ultralave, endda negative, renter. Det er derfor på tide med en genopfriskning af de helt basale egenskaber ved forskellige obligationer. I webinaret vil vi derudover komme ind på hvilke overvejelser man bør gøre sig ift. at investere i obligationer, og hvorfor det igen er blevet attraktivt at have obligationer i sin investeringsportefølje.

I studiet får leder af Strategisk rådgivning, Stefan Nybo Poulsen, besøg af vores chefstrateg i Nordea, Josephine Cetti. 

Du kan med fordel stille dine spørgsmål til Josephine, når du tilmelder dig webinaret. Har du et spørgsmål, som du ikke får svar på, eller som du ønsker at drøfte yderligere, så tag endelig fat i din rådgiver.


Venlig hilsen
Nordea Private Banking


Mød talerne

Josephine Cetti

Chefstrateg

Jeg er Nordeas chefstrateg og en del af House View teamet, som er et Nordisk team med fokus på taktisk aktiv allokering (TAA). Teamet er blandt andet ansvarlig for investeringsstrategien i Nordeas danske puljeordninger. Jeg er uddannet cand.polit og har bred erfaring indenfor de finansielle markeder med en baggrund indenfor porteføljeforvaltning hos en større dansk pensionsfond og senest fra en kapitalforvalter.

Stefan Nybo Poulsen

Leder af Strategisk rådgivning

Jeg er en del af ledergruppen i Formueforvaltning Øst, hvor jeg til daglig er leder for teamet Strategisk Rådgivning. Jeg er oplært i banken, hvor jeg startede i 2010, og jeg har siden hen læst HD Finansiering og på Forsikringsakademiet. Jeg glæder mig til at tage jer med igennem dette webinar.