Hvem bliver fremtidens vindere inden for AI?

05-03-2024 17:00

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til Private Banking webinar, hvor vi giver en opdatering på markedet og taler om kunstig intelligens (AI), der for alvor har fanget investorernes interesse. Vi vender bl.a. overgangen fra "Magnificent 7" til "Fantastic four", og ser på de muligheder og udfordringer ved AI, der følger med for dig som investor. Udfyld navn og e-mail, så har du adgang med det samme.

Interessen for AI er stødt stigende. Vi bliver i det daglige udsat for kunstig intelligens og på investeringsmarkedet har de fleste investorer blikket skarpt rettet mod techgiganterne, når de aflægger regnskab. Senest med store hop til følge for visse techvirksomheder. I dette webinar sætter vi fokus på kunstig intelligens som en tematisk investering og slår et slag for, at de bedste investeringer inden for AI potentielt ligger foran os.

Sammen med vores vært, leder i Strategisk rådgivning, Stefan Nybo Poulsen, kan du møde Nordeas seniorstrateg, Simon Kristiansen, og chefanalytiker, Michael Borre.

Du kan med fordel stille dine spørgsmål til Simon og Michael, når du tilmelder dig webinaret. Har du et spørgsmål, som du ikke får svar på, eller som du ønsker at drøfte yderligere, så tag endelig fat i din rådgiver.

Venlig hilsen

Nordea Private Banking

 

 

Jeg ønsker ikke at modtage invitationer til webinarer fremover.

Send en mail til pbwebinar@nordea.com med besked om, at du ikke fremover ønsker invitationer til webinarer. Angiv dit navn og adresse.

Både min ægtefælle og jeg har modtaget invitation til webinar. Fremover ønsker jeg ikke at modtage invitation.

Send en mail til pbwebinar@nordea.com med besked om, at du ikke fremover ønsker invitationer til webinarer. Angiv dit navn og adresse.


Mød talerne

Stefan Nybo Poulsen

Leder af Strategisk rådgivning

Jeg er en del af ledergruppen i Formueforvaltning Øst, hvor jeg til daglig er leder for teamet Strategisk Rådgivning. Jeg er oplært i banken, hvor jeg startede i 2010, og jeg har siden hen læst HD Finansiering og på Forsikringsakademiet. Jeg glæder mig til at tage jer med igennem dette webinar.

Simon Kristiansen

Ekspertstrateg

Jeg har en baggrund som økonom, og har i min professionelle karriere begået mig som investeringsstrateg i både ind og udland. Sammen med Nordeas team af strateger former jeg bankens syn på de finansielle markeder og den kortsigtede investeringsstrategi. Jeg analyserer og tolker på bevægelser inden for økonomien, politik, indtjeningen og pengepolitikken. Alt sammen for at identificere muligheder i finansmarkedet som kan give et merafkast til Nordeas kunder.

Michael Borre

Chefanalytiker

Jeg er chefanalytiker i Nordea, og har ansvaret for Nordeas danske og globale modelporteføljer med enkeltaktier. Aktieudvælgelsen foretages gennem en kombination af fundamental og kvantitativ analyse, samt identifikation af kommende begivenheder, som kan forventes, at påvirke selskabernes prissætning på børsen. Jeg er uddannet cand.merc. i Finansiering og Regnskabsvæsen og er endvidere Chartered Financial Analyst (CFA). Jeg har over 20 års erfaring med aktieudvælgelse og porteføljestyring.