Kan opsvinget på markederne fortsætte?

06-12-2022 17:00

Her kan du i løbet af en lille time blive opdateret på de finansielle markeder samt høre mere om to interessante aktier, Capital Power og Prudential. Udfyld navn og e-mail – så kommer du direkte ind på webinaret.

En forventning om faldende inflation, lempeligere centralbanker og tegn på at verdensøkonomien klarer sig bedre end frygtet har skabt positiv stemning på markederne. Selvom regnskaber og makrotal kom bedre ud end forventet for sidste kvartal, er der dog fortsat usikkerhed forude. Men efterhånden også nogle spændende muligheder. Vores investeringsstrateg Josephine Cetti tager temperaturen på markedet, og fortæller, hvor de mest interessante investeringsområder kunne befinde sig det næste års tid.

Josephine suppleres af chefanalytiker, Michael Borre og senioranalytiker, Victor Grut, der præsenterer to aktieanbefalinger og svarer på spørgsmål. 

Josephines indlæg varer ca. 30 min., efterfulgt af Michael og Victors indlæg på ca. 20 min. 

Har du et spørgsmål, som du ikke når at få svar på, eller som f.eks. drejer sig om specifikke aktieinvesteringer, opfordrer vi dig til at kontakte din Private Banker eller investeringsrådgiver.

Venlig hilsen

Nordea Private Banking


Mød talerne

Nicolaj Jensen

Afdelingsdirektør

Nicolaj startede i Nordea i 1993, og har siden haft forskellige rådgiverjobs. Nicolaj har endvidere arbejdet med ledelse i Private Banking de sidste 10 år. I dag er Nicolaj Afdelingsdirektør hos Nordea Private Banking, Region Sjælland.

Josephine Cetti

Chefstrateg

Josephine er Nordeas nye chefstrateg og del af House View teamet, som er et Nordisk team med fokus på taktisk aktiv allokering (TAA). Teamet er blandt andet ansvarlig for investeringsstrategien i Nordeas danske puljeordninger. Hun er uddannet cand.polit og har bred erfaring indenfor de finansielle markeder med en baggrund indenfor porteføljeforvaltning hos en større dansk pensionsfond og senest fra en kapitalforvalter.

Victor Grut, CFA

Senioranalytiker

Victor Grut er senioranalytiker i Nordea, og assisterer med sammensætningen af Nordeas danske og globale modelporteføljer med enkeltaktier. Aktieudvælgelsen foretages gennem en kombination af fundamental og kvantitativ analyse, samt identifikation af kommende begivenheder, som kan forventes, at påvirke selskabernes prissætning på børsen. Victor Grut er uddannet cand.merc. i Finansiering og Regnskab og er endvidere Chartered Financial Analyst (CFA). Han har erfaring som analytiker inden for kunstig intelligens.

Michael Borre, CFA

Chefanalytiker

Michael Borre er chefanalytiker i Nordea, og har ansvaret for Nordeas danske og globale modelporteføljer med enkeltaktier. Aktieudvælgelsen foretages gennem en kombination af fundamental og kvantitativ analyse, samt identifikation af kommende begivenheder, som kan forventes, at påvirke selskabernes prissætning på børsen. Michael Borre er uddannet cand.merc. i Finansiering og Regnskabsvæsen og er endvidere Chartered Financial Analyst (CFA). Han har over 20 års erfaring med aktieudvælgelse og porteføljestyring.