Kunstig intelligens: Hvad er mulighederne for dig som investor, og hvordan kan du sørge for at være med på bølgen?

05-10-2023 17:00

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til Private Banking webinar, hvor vi fokuserer på kunstig intelligens (AI), der har været en af drivkræfterne bag den store stigning i amerikanske aktier i år. Udfyld navn og email, så har du adgang med det samme.

Kunstig intelligens er ikke et nyt fænomen, men det er i 2023 at tiltroen til teknologien for alvor har løftet det amerikanske aktiemarked. Men er det sund fornuft, at alle AI-selskaber klarer sig godt, eller er det bare et spørgsmål om tid før vi ser hvem der er de rigtige vindere?

Ud over at vende fremtidsudsigterne for den finansielle økonomi, så stiller vi i dette webinar også skarpt på hvad AI betyder for dig som investor, og hvordan du kan være med på bølgen. Sammen med vores vært, leder i Strategisk rådgivning, Stefan Nybo Poulsen, kan du møde Nordeas ekspertstrateg, Simon Kristiansen, og chefanalytiker, Michael Borre.

Du kan med fordel stille dine spørgsmål til Simon og Michael, når du tilmelder dig webinaret. Har du et spørgsmål, som du ikke får svar på, eller som du ønsker at drøfte yderligere, så tag endelig fat i din rådgiver.


Venlig hilsen
Nordea Private Banking


Mød talerne

Stefan Nybo Poulsen

Leder af Strategisk rådgivning

Jeg er en del af ledergruppen i Formueforvaltning Øst, hvor jeg til daglig er leder for teamet Strategisk Rådgivning. Jeg er oplært i banken, hvor jeg startede i 2010, og jeg har siden hen læst HD Finansiering og på Forsikringsakademiet. Jeg glæder mig til at tage jer med igennem dette webinar.

Simon Kristiansen

Ekspertstrateg

Jeg har en baggrund som økonom, og har i min professionelle karriere begået mig som investeringsstrateg i både ind og udland. Sammen med Nordeas team af strateger former jeg bankens syn på de finansielle markeder og den kortsigtede investeringsstrategi. Jeg analyserer og tolker på bevægelser inden for økonomien, politik, indtjeningen og pengepolitikken. Alt sammen for at identificere muligheder i finansmarkedet som kan give et merafkast til Nordeas kunder.

Michael Borre

Chefanalytiker

Jeg er chefanalytiker i Nordea, og har ansvaret for Nordeas danske og globale modelporteføljer med enkeltaktier. Aktieudvælgelsen foretages gennem en kombination af fundamental og kvantitativ analyse, samt identifikation af kommende begivenheder, som kan forventes, at påvirke selskabernes prissætning på børsen. Jeg er uddannet cand.merc. i Finansiering og Regnskabsvæsen og er endvidere Chartered Financial Analyst (CFA). Jeg har over 20 års erfaring med aktieudvælgelse og porteføljestyring.