Markedet hænger i en hårfin balance

08-03-2023 17:00

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere dig til at lytte vores månedlige webinar, hvor vi vender situationen på de finansielle markeder og udviklingen på boligmarkedet. Udfyld navn og e-mail, så har du adgang med det samme.

Aktiemarkederne lagt stærkt ud i 2023, men den opadgående trend gik i stå i februar. Balancen er fortsat delikat; månedens stærke nøgletal har stort set fjernet frygten for en forestående recession. Bedre vækstudsigter skal dog holdes op imod risikoen for, at centralbankerne hæver renterne yderligere. 

Samtidig befinder boligmarkedet sig i et stormvejr med høj rente, lavere handelsaktivitet og faldende priser, men kigger vi et til to år ud i fremtiden, er der flere lyspunkter, der giver grund til optimisme.

I dette webinar tager senior investeringsstrateg, Simon Kristiansen, og boligøkonom, Lise Nytoft Bergmann, februars nyhedsstrøm under kær behandling sammen med vores vært, Bjørn Dahlberg. 

Har du et spørgsmål, som du ikke får svar på, eller som f.eks. drejer sig om specifikke aktieinvesteringer, opfordrer vi dig til at kontakte din investeringsrådgiver.

Venlig hilsen

Nordea Private Banking


Mød talerne

Simon Kristiansen

Senior investeringsstrateg

Jeg har en baggrund som økonom og har i min professionelle karriere begået mig som investeringsstrateg i både ind- og udland. Sammen med Nordeas team af strateger former jeg bankens syn på de finansielle markeder og den kortsigtede investeringsstrategi. Jeg analyserer og tolker på bevægelser inden for økonomien, politik, indtjeningen og pengepolitikken. Alt sammen for at identificere muligheder i finansmarkedet som kan give et merafkast til Nordeas kunder.

Bjørn Dahlberg

Afdelingsleder

Jeg har været i Nordea siden 1998, hvor jeg startede som elev og efterfølgende havde fornøjelsen af forskellige rådgivningsjobs. I 2005 blev jeg leder i Private Banking i Roskilde, og i dag er jeg nu leder i Private Banking Lyngby.

Lise Nytoft Bergmann

Boligøkonom og chefanalytiker

De sidste 11 år har jeg arbejdet som boligøkonom og chefanalytiker i Nordea Kredit. Mit fokusområde er bolig- og rentemarkedet, og gennem statistik og analyser deler jeg ud af min viden om emner, der har betydning for danske boligejere og potentielle boligkøbere. Jeg følger realkreditmarkedet tæt, og jeg er en del af det team, der ansvaret for vores boligprisprognose og for hvilke realkreditobligationer, vi har på hylderne i Nordea Kredit. Jeg fungerer også som Nordeas ansigt udadtil, når pressen henvender sig med spørgsmål, der har betydning for de danske boligejere.