Nordea Private Banking – noget for dig?

12-09-2023 17:00

Hvornår har du sidst lagt en plan for din formue? Nordea Private Banking hjælper dig med at optimere din formue og realisere dine og din families drømme og ønsker for fremtiden. Udfyld navn og email, så har du adgang med det samme.

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig som kunde i Nordea Private Banking, så deltag i vores webinar den 12. september. 

Den nære relation til vores kunder er hele grundlaget for rådgivningen hos os. Som kunde får du din personlige Private Banker, som kender dig og din familie indgående, og som aktivt følger op for hele tiden at justere og optimere din og din families økonomiske plan.

Bag din Private Banker står et stærkt hold af specialister inden for blandt andet formue- og investeringsrådgivning, som kommer på banen, når der er behov for det. Men alt det vil vi fortælle mere om i webinaret.

Webinaret styres af vores vært og afdelingsdirektør fra Private Banking Lyngby, Bjørn Dahlberg. I studiet vil du møde Private Banker Mette Frimann fra Ringsted og formuespecialist Martin Eising fra Aarhus. Du kan med fordel stille dine spørgsmål til deltagerne, når du tilmelder dig webinaret. 

Hvis du efter webinaret ønsker at blive kontaktet af Nordea Private Banking, kan du udfylde dine kontaktoplysninger i formularen nedenfor. Vi glæder os til at se dig! 

https://www.nordea.dk/private-banking/bliv-kunde/bliv-kunde-formular.html

 

 


Mød talerne

Bjørn Dahlberg

Afdelingsdirektør

Jeg har været i Nordea siden 1998, hvor jeg startede som elev. Efter elevtiden har jeg siddet i en lang række rådgivningsjobs. I 2005 blev jeg leder i Private Banking, hvor jeg har været med til at udvikle både kollegaer og vores koncepter. Det er for mig en stor glæde, at møde vores mange tilfredse kunder og opleve at vores professionelle rådgivning skaber værdi.

Martin Eising

Formuespecialist

Jeg har arbejdet med pensions- og formuerådgivning i mere end 15 år. Jeg hjælper vores Private Banking-kunder med at få mest muligt ud af deres formue. Jeg har særligt fokus på at sikre, at mine kunder har et solidt økonomisk fundament, når de går på pension, så de kan realisere deres ønsker og drømme.

Mette Frimann

Senior Private Banker

Jeg har arbejdet i Nordea siden 2006 og i Private Banking de sidste 8 år. Som Private Banker rådgiver jeg mine kunder om alt fra bolig, pension, forsikring, daglig bankforretninger og investeringer. Jeg har en meget nær relation til mine kunder, og det betyder, at jeg kan skabe skræddersyede løsninger til kunden og hele familien.