Spot på boligskattereformen og de nye ejendomsvurderinger

29-01-2024 17:00

I Nordea holder vi en lang række webinarer med fokus på løbende at opdatere jer på de finansielle markeder. Dette webinar adskiller sig ved, at vi dykker ned i et særligt emne og bruger tiden på det. Denne gang sætter vi spot på hvad man som boligejer skal være opmærksom på i boligskattereformen samt et fokus på de nye ejendomsvurderinger. Indlægsholder vil være Nordeas boligøkonom og chefanalytiker Lise Nytoft Bergmann.

Mange af os har læst og hørt en masse om boligskattereformen og de nye ejendomsvurderinger. Men hvad er egentlig op og ned, og hvad betyder ændringen for din landsdel? I webinaret får du bl.a. svar på hvorfor tilsyneladende ens ejendomme kan være vurderet forskelligt, forskellen på skatterabat og indefrysning samt gode råd til hvordan du bør forholde dig til den nye ejendomsvurdering. 

Du kan med fordel stille dine spørgsmål til Lise, når du tilmelder dig webinaret. Har du et spørgsmål, som du ikke får svar på, eller som du ønsker at drøfte yderligere, så tag endelig fat i din rådgiver.

Venlig hilsen
Nordea Private Banking


Mød talerne

Lise Nytoft Bergmann

Boligøkonom og chefanalytiker

De sidste 11 år har jeg arbejdet som boligøkonom og chefanalytiker i Nordea Kredit. Mit fokusområde er bolig- og rentemarkedet, og gennem statistik og analyser deler jeg ud af min viden om emner, der har betydning for danske boligejere og potentielle boligkøbere. Jeg følger realkreditmarkedet tæt, og jeg er en del af det team, der har ansvaret for vores boligprisprognose og for hvilke realkreditobligationer, vi har på hylderne i Nordea Kredit. Jeg fungerer også som Nordeas ansigt udadtil, når pressen henvender sig med spørgsmål, der har betydning for de danske boligejere.

Stefan Nybo Poulsen

Leder af Strategisk rådgivning

Jeg er en del af ledergruppen i Formueforvaltning Øst, hvor jeg til daglig er leder for teamet Strategisk Rådgivning. Jeg er oplært i banken, hvor jeg startede i 2010, og jeg har siden hen læst HD Finansiering og på Forsikringsakademiet. Jeg glæder mig til at tage jer med igennem dette webinar.