Spot på: Livet som elbilist og overvejelserne der følger med

19-06-2024 17:00

I Nordea holder vi en lang række webinarer med fokus på løbende at opdatere jer på de finansielle markeder. Dette webinar adskiller sig ved, at vi dykker ned i et særligt emne. Denne gang sætter vi spot på elbiler, og særligt danskernes antagelser om elbiler.

Er du blandt de mange danskere, der de seneste år har købt en elbil eller har overvejet at anskaffe èn? Statistik viser, at interessen for grøn omstilling herunder efterspørgslen af elbiler er steget markant i løbet af de seneste år. Dette skyldes bl.a. EU-lovgivning, som betyder, at udledningen pr. solgt bil skal være reduceret med 100% i 2035. 

FDM´s forbrugerøkonom Ilyas Dogru gæster os i studiet til en spændende snak om elbiler og danskernes antagelser, samt hvilke af disse han kan af- eller bekræfte. Vi kommer til at høre om opladning, rækkevidde, miljømæssig påvirkning mv. 

Du kan med fordel stille dine spørgsmål til Ilyas, når du tilmelder dig webinaret. 

Venlig hilsen

Nordea Private Banking

Jeg ønsker ikke at modtage invitationer til webinarer fremover.

Send en mail til pbwebinar@nordea.com med besked om, at du ikke fremover ønsker invitationer til webinarer. Angiv dit navn og adresse.


Mød talerne

Bjørn Dahlberg

Afdelingsdirektør

Jeg har været i Nordea siden 1998, hvor jeg startede som elev. Efterfølgende havde jeg fornøjelsen af forskellige rådgiverjobs. I 2008 blev jeg leder i Private Banking, hvor jeg har arbejdet i vores afdelinger i Roskilde, Lyngby og nu i Formueforvaltningen på vores hovedkontor i København.

Ilyas Dogru

Forbrugerøkonom i FDM

Ilyas Dogru arbejder til daglig som forbrugerøkonom i FDM med speciale i biløkonomi, opladning af elbiler og er i det hele taget ekspert i bilmarkedet. Med udgangspunkt i bl.a. undersøgelser om danskernes adfærd på bilmarkedet har Ilyas Dogru en stor viden på området.