Temperaturmåling på årets første kvartal - og kan aktieopsvinget fortsætte?

12-04-2024 17:00

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til Private Banking webinar, hvor Nordeas chefstrateg Josephine Cetti tager temperaturen på aktiemarkedet efter årets første kvartal. Vi ser bl.a. på afkasttal fra første kvartal og drøfter narrativskiftet fra AI, renter og inflation til et større fokus på økonomisk vækst, indtjening og et begyndende cyklisk opsving. Passer tidspunktet dig ikke - så udfyld navn og e-mail, og så sender vi optagelsen til dig, når webinaret er overstået.

Aktiekurserne er steget kraftigt siden oktober 2023, drevet af bedre udsigter for verdensøkonomien og virksomheders indtjening. Inflationen fortsætter med at aftage, men grundet den stærkere vækst forventer markedet nu betydeligt færre rentenedsættelser end da vi gik ind i året. Alligevel er aktiekurserne fortsat opad. Teknologiaktierne er stadig populære, men i lidt mindre grad end sidste år, og vi ser nogle interessante tendenser i markedet med et aktieopsving der langsomt breder sig ud på flere sektorer, regioner og aktier. Som altid kan vi ramle ind i begivenheder der skaber uro på markederne, f.eks. valget i USA som vi også vil tale lidt om på webinaret, men grundlæggende er vi stadig positive på aktier. Men hvad skal der til for at aktieopsvinget kan fortsætte? 

Du kan med fordel stille dine spørgsmål til Josephine, når du tilmelder dig webinaret. Har du et spørgsmål, som du ikke får svar på, eller som du ønsker at drøfte yderligere, så tag endelig fat i din rådgiver.

Venlig hilsen

Nordea Private Banking

 

Jeg ønsker ikke at modtage invitationer til webinarer fremover.

Send en mail til pbwebinar@nordea.com med besked om, at du ikke fremover ønsker invitationer til webinarer. Angiv dit navn og adresse.

Både min ægtefælle og jeg har modtaget invitation til webinar. Fremover ønsker jeg ikke at modtage invitation.

Send en mail til pbwebinar@nordea.com med besked om, at du ikke fremover ønsker invitationer til webinarer. Angiv dit navn og adresse.


Mød talerne

Josephine Cetti

Ekspertstrateg

Jeg er Nordeas chefstrateg og en del af House View teamet, som er et Nordisk team med fokus på taktisk aktiv allokering (TAA). Teamet er blandt andet ansvarlig for investeringsstrategien i Nordeas danske puljeordninger. Jeg er uddannet cand.polit og har bred erfaring indenfor de finansielle markeder med en baggrund indenfor porteføljeforvaltning hos en større dansk pensionsfond og senest fra en kapitalforvalter.

Bjørn Dahlberg

Afdelingsdirektør

Jeg har været i Nordea siden 1998, hvor jeg startede som elev. Efterfølgende havde jeg fornøjelsen af forskellige rådgiverjobs. I 2008 blev jeg leder i Private Banking, hvor jeg har arbejdet i vores afdelinger i Roskilde, Lyngby og nu i Formueforvaltningen på vores hovedkontor i København.