Turbulente markeder grundet stigende obligationsrenter og fornyet geopolitisk uro

07-11-2023 17:00

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til Private Banking webinar, hvor vi fokuserer på hvordan du som investor bør forholde dig i en verden med kraftigt stigende obligationsrenter og fornyet geopolitisk uro. Udfyld navn og email, så har du adgang med det samme.

Stigende obligationsrenter har drevet aktiekurserne lavere, og nogle aktier har været mere ramt end andre. Hvorfor er obligationsrenterne steget så kraftigt de seneste par måneder, og hvorfor påvirker det aktierne negativt? Udover en snak om aktier og obligationer og vores vurdering af udviklingen fremadrettet, så skal webinaret også handle om uroen i Mellemøsten. Er der grund til at være bekymret, og hvad er egentlig den store risiko i forhold til en eskalering af konflikten? Se med hvis du vil høre mere om hvorfor vi vurderer, at disse modvinde vil være midlertidige. 

Til at gennemgå dagens emner får vores vært, leder af Strategisk rådgivning, Stefan Nybo Poulsen, besøg af Nordeas chefstrateg, Josephine Cetti.

Du kan med fordel stille dine spørgsmål til Josephine, når du tilmelder dig webinaret. Har du et spørgsmål, som du ikke får svar på, eller som du ønsker at drøfte yderligere, så tag endelig fat i din rådgiver.


Venlig hilsen
Nordea Private Banking


Mød talerne

Stefan Nybo Poulsen

Leder af Strategisk rådgivning

Jeg er en del af ledergruppen i Formueforvaltning Øst, hvor jeg til daglig er leder for teamet Strategisk Rådgivning. Jeg er oplært i banken, hvor jeg startede i 2010, og jeg har siden hen læst HD Finansiering og på Forsikringsakademiet. Jeg glæder mig til at tage jer med igennem dette webinar.

Josephine Cetti

Chefstrateg

Jeg er Nordeas chefstrateg og en del af House View teamet, som er et Nordisk team med fokus på taktisk aktiv allokering (TAA). Teamet er blandt andet ansvarlig for investeringsstrategien i Nordeas danske puljeordninger. Jeg er uddannet cand.polit og har bred erfaring indenfor de finansielle markeder med en baggrund indenfor porteføljeforvaltning hos en større dansk pensionsfond og senest fra en kapitalforvalter.