Valg i USA - Hvad kan vi forvente fra de to spidskandidater og hvordan kan det påvirke markedet?

04-06-2024 17:00

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til Private Banking webinar, hvor Nordeas chefstrateg Josephine Cetti sætter fokus på valget i USA. Vi ser bl.a. på hvad vi kan forvente alt efter om den kommende præsident hedder Trump eller Biden samt hvordan markedet reagerede da Trump overtog præsidentembedet i 2016. Udfyld navn og e-mail, så har du adgang med det samme.

Højere afgifter på importerede varer, højere selskabsskatter, immigration, grøn omstilling og gældssituationen er blot nogle af de emner som vil komme til at fylde i den kommende valgkamp. Det er endnu for tidligt at sige noget meningsfuldt om udfaldet af valget, men på webinaret vil Josephine se nærmere på hvad de nuværende kandidater hver især står for og hvordan det potentielt kan påvirke markedet. 

Du kan med fordel stille dine spørgsmål til Josephine, når du tilmelder dig webinaret. Har du et spørgsmål, som du ikke får svar på, eller som du ønsker at drøfte yderligere, så tag endelig fat i din rådgiver.

Venlig hilsen

Nordea Private Banking

Jeg ønsker ikke at modtage invitationer til webinarer fremover.

Send en mail til pbwebinar@nordea.com med besked om, at du ikke fremover ønsker invitationer til webinarer. Angiv dit navn og adresse.

Både min ægtefælle og jeg har modtaget invitation til webinar. Fremover ønsker jeg ikke at modtage invitation.

Send en mail til pbwebinar@nordea.com med besked om, at du ikke fremover ønsker invitationer til webinarer. Angiv dit navn og adresse.


Mød talerne

Bjørn Dahlberg

Afdelingsdirektør

Jeg har været i Nordea siden 1998, hvor jeg startede som elev. Efterfølgende havde jeg fornøjelsen af forskellige rådgiverjobs. I 2008 blev jeg leder i Private Banking, hvor jeg har arbejdet i vores afdelinger i Roskilde, Lyngby og nu i Formueforvaltningen på vores hovedkontor i København.

Josephine Cetti

Ekspertstrateg

Jeg er Nordeas chefstrateg og en del af House View teamet, som er et Nordisk team med fokus på taktisk aktiv allokering (TAA). Teamet er blandt andet ansvarlig for investeringsstrategien i Nordeas danske puljeordninger. Jeg er uddannet cand.polit og har bred erfaring indenfor de finansielle markeder med en baggrund indenfor porteføljeforvaltning hos en større dansk pensionsfond og senest fra en kapitalforvalter.