Vores forventninger til andet halvår

03-07-2024 17:00

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til Private Banking webinar, hvor Nordeas chefstrateg Josephine Cetti giver et indblik i de seneste bevægelser på investeringsmarkederne og tager et kig i krystalkuglen på vores forventninger til andet halvår 2024 . Udfyld navn og e-mail, så har du adgang med det samme.

Mens politisk uro har tynget de europæiske aktiemarkeder i juni, er det amerikanske S&P 500 indeks braget op drevet af den fortsatte himmelflugt af en håndfuld teknologiaktier. Når vi ser på udviklingen i 2024, så har aktieafkastene været stærkest der hvor indtjeningen er vokset mest - igen blandt teknologiaktierne. Men hvad kommer til at drive markedet i andet halvår, og ser vi stadig potentiale for gode aktieafkast resten af året? Alt dette og mere til når Josephine gæster vært og afdelingsdiretør Bjørn Dahlberg i studiet.

Alle tilmeldte modtager efterfølgende et link til en optagelse af webinaret. Så meld dig til, også selv om du er forhindret på dagen.

Venlig hilsen

Nordea Private Banking

 

Jeg ønsker ikke at modtage invitationer til webinarer fremover.

Send en mail til pbwebinar@nordea.com med besked om, at du ikke fremover ønsker invitationer til webinarer. Angiv dit navn og adresse.

Har du en idé til et kommende emne vi skal belyse?

Vi modtager gerne ideer til kommende emner. Du kan skrive ideen direkte i spørgsmålsfeltet eller sende til os på pbwebinar@nordea.com


Mød talerne

Josephine Cetti

Chefstrateg

Jeg er Nordeas chefstrateg og en del af House View teamet, som er et Nordisk team med fokus på taktisk aktiv allokering (TAA). Teamet er blandt andet ansvarlig for investeringsstrategien i Nordeas danske puljeordninger. Jeg er uddannet cand.polit og har bred erfaring indenfor de finansielle markeder med en baggrund indenfor porteføljeforvaltning hos en større dansk pensionsfond og senest fra en kapitalforvalter.

Bjørn Dahlberg

Afdelingsdirektør

Jeg har været i Nordea siden 1998, hvor jeg startede som elev. Efterfølgende havde jeg fornøjelsen af forskellige rådgiverjobs. I 2008 blev jeg leder i Private Banking, hvor jeg har arbejdet i vores afdelinger i Roskilde, Lyngby og nu i Formueforvaltningen på vores hovedkontor i København.